Privata VIP  Äventyr

Your dreams, Our Adventures, Your Way


V.I.P. Företag, Privata upplevelser, 

 Säg bara När, Var och Hur, så gör vi resten.


Välj själv! Med vår privata VIP Adventure Tours kan du tillsammans med en grupp av vänner eller familj välja. När: Du väljer de datum du vill resa. Vad: Du väljer ett utav våra redan sammansatta äventyr. Hur: Du skräddarsyr ert äventyr. Givetvis drar ni fortfarande nytta av den expertis som din Adventures in Blue Dreammaker har. 

Vi kommer att står vid din sida under hela turnén från början till slut. Om du har en specifik dröm i huvudering oss!i älskar att förvandla drömmar till verklighet. Om du planerar eller bara tänker på ett äventyr - oavsett om det är för dig själv, din familj, eller ett företagsevenemang så ser våra Dreammakers till att du har den mest perfekta, problemfria upplevelsen på ditt äventyr. Vi planerar ochar ditt semesteräventyr. Du är i trygga händer med oss ​​på Adventures In Blu

Extreme V. I. P. Äventyr.

Våra Extrema VIP Äventyr är tillgängliga för grupper upp till 16 personer med motocrosscyklar ( 12 personer är minsta antalet för denna typ av resor. ) 
Utan motocrosscyklar kan vi vara mer flexibla på gruppens storlek. Men priserna per person tenderar att vara lägre om din grupp är större, och det är ibland mer flexibilitet med hur vi kan ställa in dina äventyr "The Dreammakers..."

Varför välja privata VIP äventyr?


Din grupp 

Vare sig det är en stor eller liten dröm, för att kryssa i din Bucket List med dina vänner. Kanske en hike med polarna eller arrangera en speciell födelsedag till någon som du älskar. Inspirera din familj så att de kan uppleva något unikt? En skolresa för att utbilda våra ungas sinnen om vår planet, havet, djuren, växter, en så kallad utbildningsutflykt. En annan typ av semester för att dela med vänner eller bara för att skapa varaktiga minnen med nära och kära. Med oss på Adventures In Blue och "Privata V.I.P. Äventyrs" flexibla tänk, så har du hittat de bästa sättet att skapa minnen för alla involverade. Ett exceptionell val för din grupp.

Flexibilitet 

Välj datum som passar er, gå i er egen takt - ni låter oss veta vad ni vill göra och se. Ni kanske vill bo i ett lyxområde eller få uppleva en stig i en avlägsen region, besöka en viss plats, gör er resa så krävande eller avkopplande som ni vill - det är ert äventyr, er dröm - vi är här för att göra den till verklighet. 

Expertis

Privata V.I.P. Äventyr kommer alltid att eskorteras av en eller flera Dreamakers som tar er till platser som ni inte skulle hitta på egen hand. På vissa destinationer har vi utmärkta samarbeten med lokala äventyrsföretag. Där jobbar lokala guider tillsammans med Adventures in Blues' Dreammakers, så att er upplevelse ska bli precis så som ni bara kunnat drömma om.  

Specialisering 

Vår engagerade och beresta bokningsskonsult är här för att hjälpa er genom planering och bokningsprocessen. Tillsammans har vi utövat många tusentals timmar på olika extrema sporter som vi erbjuder er. Vi är riktiga specialister inom äventyrsresor. Så ni är i säkra händer när det gäller att åka på äventyr med oss.

Planering

Vi gör allt det hårda arbetet för er - våra "Privata V.I.P. Äventyr" görs alla som framgångsrika gruppturer och vi jobbar ständigt med att förbättra och förfina dem utifrån feedback från er, våra kunder och personal så att vi vet vad som fungerar och vad som inte gör det.  Allt ni behöver göra är att tala om för oss vad ni vill, och vi kommer att sätta ihop den mest perfekta, givande och kul-packeterade äventyr för dig och dina drömmar. Våra äventyr på ditt sätt. 


Varför vänta? Kontakta oss här!

Eller ring oss på + 46-701-43-2000 för att ta reda på hur vi kan hjälpa dig, er eller ditt företag med ert livs äventyr.

The Dreammakers