Kundrecensioner

Våra kunders egna ord

Gustav Nilsson

Puerto Banus Jan 2017 

Jag var på resan till Puerto Banús i januari 2017. Det kommer att bli en resa som jag sent kommer att glömma! Jag kan verkligen rekommendera att resa med Adventure in Blue! Jag fick nya vänner både på crossen och i livet!. Christopher köpte en läsk till mig vid namnet Mojito väldigt god :).

- Gustav, 16

Mimmi Lindell

Puerto Banus Jan 2017

Tja! Resan var mycket bra och lärorik! En sak du måste ha gjort i ditt liv. Banorna var roliga och den sista banan Priego var den bästa enligt mig! Adventures in Blue gjorde ett mycket bra jobb med allt. Jonken i värpa lådan deluxe!

 -Mimmi 22

Anna Arnsvik

"Ett arrangemang utöver det vanlig det vanliga..." Att få uppleva ett äventyr i Spanien långt från solstolen och istället nära naturen och bergen var en fantastisk upplevelse. Arrangörerna gjorde resan både personlig och professionell, med god lokalkännedom och med en skön familjär stämning i gruppen som ledde till många skratt och glada stunder. Hjälpsamheten och samhörigheten i gruppen ledde till att jag nyfiket vågade mig på nya saker som jag aldrig trodde jag skulle våga med en cross tidigare...

Det blev verkligen ett äventyr!

Anna, 45 - en glad amatör

Lennart Persson

Denna crossresa var en av mina häftigaste upplevelser jag haft. Arrangemanget var på topp. Vi besökte 5 olika banor med en fantastisk natur. Jag har träffat mina crossänglar flera gånger på banorna.

- Lennart, 67