en-us
  • sv
  • en-us

Om Adventures In Blue

   Vårt mål är att göra dina drömmar till verkliga upplevelser.

    Det är det bara din fantasi som sätter gränsen!

Vi har erfarenhet av att arrangera äventyr för sugna resenärer sedan 15 år tillbaka,  till bl.a Indonesien, Spanien, Italien och även på hemmaplan i Sverige. Vi har arrangerat gruppevent med fokus på. Banracing, Motocross, Dykning och MotoGP & mkt mkt mer. Utmana oss gärna med att låta oss skräddarsy ett äventyr som du och dina vänner drömmer om!

Vi är inte en resebyrå och inte bara en researrangör. Vi är så mycket mer än så, vi utbildar i en rad olika kategorier allt ifrån dykcertifikat, första hjälpen kurser. Arrangerar motocross läger, listan kan göras lång. Vi är en mix av de två med lite krydda på toppen. Det är detta kallar vi för Adventures In Blue. Samtidigt så har vi en uthyrningsavdelning som gör det möjligt för dig att göra dina egna äventyr. Du kan hyra alltifrån båt, bil, buss, motorcykel, släp, GoPro kameror, drönare. Allt så du kan uppfylla dina drömmar på dina vilkor.

 Från att ha varit en hobbyverksamhet, så driver vi nu Adventures In Blue som ett aktiebolag. Vi kan med vårt grymma internationella nätverk jobba med det som vi verkligen brinner för. Att få människors drömmar till verklighet, möjligheten att kombinera vår egna äventyrslystnad och nyfikenhet på olika kulturer, människor, platser och äventyrsporter. Förutom att erbjuda upplevelser och Äventyr till privatpersoner, så arrangerar vi även teambuilding och kick-offer till företag och föreningar. Och att få uppleva allt detta tillsammans med er alla är helt fantastisk för oss. Detta är en livsstil som vi alla drömmer om på Adventures In Blue. 

  Adventures In Blue strävar efter att söka, blanda och skapa positiva känslor, minnen i människor. Vi vill få fler att uppleva sina drömmar. Det är därför vi kallar oss för        Dreammakers!