Christopher Woods

Amerikanen som hittat hem

Excursion with Adventures in Blue - Gibraltar
Excursion with Adventures in Blue - Gibraltar
Crossäventyr på Casares - Costa del Sol med Adventures in Blue
Crossäventyr på Casares - Costa del Sol med Adventures in Blue
SS Thistlegorm - Dykäventyr med Adventures in Blue
SS Thistlegorm - Dykäventyr med Adventures in Blue
MotoGP Äventyr San Marinos GP - med Adventures in Blue
MotoGP Äventyr San Marinos GP - med Adventures in Blue

Hejsan! Christopher heter jag!

Jag är en utav flera Dreammakers på Adventures In Blue. Det finns ingen tvekan om att jag brinner för service, människor, kultur, resor, upplevelser och jag har många drömmar kvar att uppleva. Min fritid har alltid varit fylld av olika äventyr såsom dykning, crosskörning, hiking, ridning och roadracing. 

Jag vill jobba målinriktat tillsammans med alla i teamet och tillsammans skapa äventyr och upplevelser utifrån andra människors drömmar. 

Jag ser mig själv som en konsekvent och lyhörd människa som har lätt för att samarbeta och kommunicera med olika sorters människor ifrån alla världens hörn. Att vara en dubbel medborgare USA-SWE har underlättat betydligt i internationella relationer och har gett mig ett grymt nätverk världen över. Jag har lång erfarenhet av att bl.a planera och leda olika slags event och har varit engagerad inom många olika brancher såsom motorsport, kommunikation, konstruktion och försäljning genom åren, men har nu sadlat om till en gedigen äventyrare...

Jag drivs av att förstå och motivera människor, se dem utvecklas och att slutligen kunna uppfylla deras drömmar.

Jag tror på en upplevelses helhet - och då det gäller att fokusera på kunder och resnärers behov både under planeringsstadiet, på äventyret, men speciellt efter ett äventyr. Att knyta nya kontakter är för mig ovärderligt och vem vet, kanske blir vi vänner för livet!

På Adventures In Blue strävar vi efter att blanda och skapa känslor i människor. Det krävs så lite för att uppnå så mycket. Jag ser det som naturligt och inspirerande att kunna coacha varandra, för att tillsammans uppnå positiva resultat och få era drömmar till en verklighet...

...och därav att vi kallar oss själva Dreammakers...

Jag hoppas att vi ses! 

Yours sincerely, Christopher