Christopher Woods

Amerikanen som hittat hem

Hejsan! 

Christopher heter jag

Jag är en utav flera Dreammakers på Adventures In Blue. Det finns ingen tvekan om att jag brinner för service, människor, kultur, resor, upplevelser och jag har många drömmar kvar att uppleva. Min fritid har alltid varit fylld av olika äventyr så som dykning, crosskörning, hiking, ridning och roadracing, Banracing. Vi jobbar alla målinriktat tillsammans med alla i  Adventures team och tillsammans skapar vi äventyr och upplevelser utifrån andra människors drömmar.

Att vara en dubbel medborgare USA-SWE har underlättat betydligt i internationella relationer och har gett mig ett grymt nätverk världen över. Jag har lång erfarenhet av att bl.a planera och leda olika slags event och har varit engagerad inom många olika brancher såsom motorsport, kommunikation, konstruktion och försäljning genom åren.

Jag tror på en upplevelses helhet - och då det gäller att fokusera på kunder och resnärers behov både under planeringsstadiet, på äventyret, men speciellt efter ett äventyr. Att knyta nya kontakter är för mig ovärderligt och vem vet, kanske blir vi vänner för livet!

På Adventures In Blue strävar vi efter att blanda och skapa känslor i människor. Det krävs så lite för att uppnå så mycket. Jag ser det som naturligt och inspirerande att kunna coacha varandra, för att tillsammans uppnå positiva resultat och få era drömmar till en verklighet...

Vi ses! 

Sincerely Christopher