Om oss

Dreammakers

Christopher Woods

Dreammaker, Allt i allo!

Amatören på banan men annars rätt så go!

Hejsan! Christopher heter jag! Jag är en utav flera Dreammakers! Det finns ingen tvekan om att jag brinner för service, resor, upplevelser, Jag har ett starkt eget driv & passion för allt som är lite of the grid & ej mainstream. Jag vill arbeta med att motivera och utveckla både mig själv och andra i min närhet. Jag vill förmedla kunskap, skapa upplevelser utifrån människors drömmar, jobba målinriktat tillsammans med andra i mitt team och givetvis ha kul på jobbet. Där av att detta bolag vid namn ADVENTURES IN BLUE kommit till världen!

Jag ser mig själv som en konsekvent och lyhörd människa som har lätt för att samarbeta och kommunicera med olika sorters människor ifrån alla världens hörn. Att vara en dubbel medborgare USA-SWE har underlättat betydligt i internationella kontakter/affärer. Jag har bred erfarenhet av försäljning, Att dra i hamn olika event, personalansvar.

Att leda men framför allt motivera människor är en av mina större passioner. Jag har alltid stort fokus på mina kunder innan, under men framförallt efter en affär. Jag ser på efter-kundvård som ett av de viktigaste stegen i en försäljningsprocess. Det krävs så lite för att uppnå så mycket. Jag ser det som naturligt och inspirerande att kunna coacha varandra, för att tillsammans uppnå positiva resultat och få era drömmar till verklighet.
Vi ses o hörs med vänlig hälsning, C. Woods.

Jimmy Ljungqvist

Dreammaker och Ingenjör

Ingenjören ibland oss pratar i konstiga termer då & då men stundtals så är han helt ok.

bla bla blaDennis Wellerfors

Dreammaker, proffs coach, kock och catering ansvarig

Proffset i gänget. På crossbanan menar vi då, annars rätt kass :)

Hej Dennis heter jag! Jag är en Halmstad kille som flyttade till Spanien 2003 och körde mx och sx på heltid fram tills 2012. Nu bedriver jag mitt egna catering och event bolag på solkusten. Jag har även agerat testförare hos en fjädringsbyggare!

Jag kommer att finnas till hands på alla banor ,både för att ta en titt på din körning & hjälpa dig ställa in din cross så den funkar som bäst för dig.

Vi ses o hörs! MVH Dennis Wellerfors

Gustav Nilsson

 Dreammaker, Webmaster och crossåkare

Lillgrabben som när han inte e på crossresa gärna gör musik o har en dröm om att få göra filmmusik!

Hej Gustav heter jag! På min fritid brukar jag göra musik och köra motocross! Motocross är något utav det bästa jag vet och jag har kört ända sedan jag var liten! Jag brukar köra med min pappa och vi kör ofta och racear med varandra!


Victor Ståhlgren

Dreammaker, medhjälpare och fixare

Victor håller oss andra unga & snygga!

Hej Victor Ståhlgren heter jag och är från Nybro/Kalmar. Har kört cross sedan 2011 och lagt stor vikt på det dessa åren. jag kör över 100 timmar per säsong. Köra cross är vad jag älskar att göra på min fritid. Att sedan få vara del av detta gänget är en dröm som gått i uppfyllelse! Jag har hand om crosskolor nere i Småland med 20 nybörjar ungar och 3 elit ungar. Utöver med att jobba som Dreammaker på Adventures in Blue står jag på en industri och tillverkar kraftkabel!

Efter min första resa med Adventures in Blue blev jag så biten! Bad och bena om ett jobb och här är jag!